plantatelier

Planten zijn pareltjes en die verdienen een voetstuk. Vanuit dat perspectief spoor ik overal en nergens unieke pareltjes op: metalen rekken en frames, oude schilderstrappen, standaards, krukjes en koffers… allemaal items die in mijn ogen geschikt zijn om te gebruiken als plantmeubel. In het IAMGREEN plantatelier in Colijnsplaat vind je allerlei van dit soort items die op een speelse manier met planten zijn gecombineerd. Verwacht geen puntgave afwerking of producten die net van de band zijn komen rollen. Het ene item heeft een roestig plekje, de ander een scheurtje in het hout. Hoe dan ook, de blikvangers zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar.

Kom eens langs om inspiratie op te doen en scoor direct een plantmeubel of te gekke kamerplant. Het atelier is altijd goed gevuld met de hipste kamerplanten van het moment, dus sla je slag! In het atelier kweek ik ook mijn plantgoed voor de bloemenpluktuin op, dus het is een gezellige mix van van alles wat groeit en bloeit. Neem alvast een kijkje op de inspiratie wall om een indruk te krijgen en zelf met planten en potten aan de slag te gaan.

Het plantatelier is geopend op dezelfde tijden als de bloemenpluktuin. In het late najaar, als de pluktuin gesloten is, zal het atelier nog een aantal weken op zaterdagen geopend zijn. Volg IAMVANLEEUWEN op Facebook of Instagram voor updates.