plantatelier

In de bloemenpluktuin staat ook een kas die ik in het voorjaar gebruik om mijn plantgoed op te kweken. Gedurende het plukseizoen is de kas vervolgens ingericht als plantatelier. Een fijne plek om inspiratie op te doen als je plannen hebt om de natuur in huis te halen. Altijd een goed idee, want planten werken als luchtverfrisser en laten je gegarandeerd beter en blijer voelen. Het atelier is goed gevuld met de hipste kamerplanten van het moment. Kom gezellig langs en snuffel wat rond of neem ergens plaats voor een praatje of gewoon om van de zon te genieten. Met een groene vriend onder de arm en een glimlach weer naar huis.

Dit jaar wordt het plantatelier gerund door de zussen Manda en Nina onder de naam Bijdeplantjes. Ze gaan ook creatieve workshops in de kas aanbieden. Volg hen op Facebook of Instagram voor data en updates.

Het plantatelier wordt op woensdag, vrijdag en zaterdag bemand door Manda en Nina van 10.30 – 16.30 uur. Op de andere dagen kun je mij aan m’n mouw trekken, want meestal loop ik wel ergens rond, zolang m’n zwangerschap het toelaat natuurlijk.

In het late najaar, als de pluktuin gesloten is, blijft het atelier nog een aantal dagen open voor de uitverkoop. Volg Bijdeplantjes op Facebook of Instagram voor updates.