plantatelier

In de bloemenpluktuin staat ook een kas en gedurende het seizoen is die ingericht als plantatelier. Een fijne plek om inspiratie op te doen als je plannen hebt om de natuur in huis te halen. Altijd een goed idee, want planten werken als luchtverfrisser en laten je gegarandeerd beter en blijer voelen. Het atelier is goed gevuld met de hipste kamerplanten van het moment. Planten zijn pareltjes en die verdienen een voetstuk, dus m’n groene vrienden staan speels uitgestald op allerlei originele plantmeubels.

Tegelijkertijd kweek ik in de kas het plantgoed voor de pluktuin op en verkoop ik regelmatig bloeiende perkplanten. Het is dus een gezellige mix van planten in alle vormen en maten. Kom gezellig langs en snuffel wat rond of neem ergens plaats voor een praatje of gewoon om van de zon te genieten. Met een groene vriend onder de arm en een glimlach weer naar huis.

Het plantatelier is geopend op dezelfde tijden als de bloemenpluktuin. In het late najaar, als de pluktuin gesloten is, blijft het atelier soms nog een aantal zaterdagen open voor de uitverkoop. Volg IAMVANLEEUWEN op Facebook of Instagram voor updates.

Plant shopping
Woon je in Zeeland en kun jij wel wat hulp gebruiken bij het mixen en matchen van planten en potten? Met alle liefde kleed ik jouw huis of kantoor aan met groene vrienden. Zoals ik dat o.a. ook voor Robin en anderen heb gedaan. Stuur me een berichtje, dan bepalen we in overleg de stijl die jij voor ogen hebt en inventariseren we wat je zelf al aan potten, planten en andere accessoires in huis hebt. Voor een afgesproken bedrag zorg ik dan dat jouw huis of kantoor wordt verrijkt met botanische parels in originele potten en manden. Neem hier alvast een kijkje voor wat inspiratie. Tijd voor een groene upgrade!