klantervaring

Robin (29) // budget 125 euro

“Mijn appartementje aan de Utrechtse gracht is voor mij de ultieme plek om tot rust te komen. Ik houd van serene interieurs met Scandinavische invloed en heb daarom gekozen voor rustige kleuren en natuurlijke materialen. Van mijn wens om meer groen in huis te brengen, kwam maar niets terecht door een gebrek aan tijd, kennis en vervoer.

Daarom heb ik het plant shoppen uit handen gegeven aan Irene. Ik had geen verwachtingen, maar ben overdonderd door het resultaat dat je met een bescheiden budget kunt bereiken. Het enige dat ik had aangegeven was mijn wens voor planten met groot, mooi vormgegeven blad, maar Irene heeft het plaatje perfect compleet gemaakt.”

Irene: “In Robins kleine appartement was het gebrek aan ruimte de uitdaging. XL planten zouden niet passen binnen de verhoudingen en het budget, maar ik wilde het groen wel direct in het blikveld laten vallen. Dat heb ik opgelost door Twisting Timothy en Tiny Tina te gebruiken. Deze krukken nemen amper ruimte in, maar brengen het groen op een speelse manier onder de aandacht en passen verder naadloos in Robins interieur. Als aanvulling heb ik twee subtielere hangplanten en een aantal vetplantjes gebruikt, die qua uitstraling heel mooi aansluiten op de Scandinavische sfeer.”

Robin: “Die krukken maken het verschil. Door met hoogte te spelen wordt de ruimte effectief benut en zijn de verhoudingen alleen maar mooier geworden. Ik ben helemaal weg van de bananenplant. De uitstraling van mijn huis is compleet veranderd. Het groen springt in het oog, maar overheerst niet. Voor mij geen urban jungle, maar een paar sprekende blikvangers in een rustig interieur. Nu ben ik helemaal thuis in mijn stadsie!”

Voor 125 euro heeft Robin het gemak van service aan huis, twee plantmeubels van IAMGREEN en de volgende planten incl. potten/hangers ontvangen: Alocasia Cucullata (olifantsoor), Monstera Deliciosa (gatenplant), Musa (sierbanaan), Senecio Herreianus (erwtenplant), Hoya Linearis (wasbloem) en 8 diverse vetplantjes.

Wil jij dit ook? Mail naar plantshopping@iamvanleeuwen.nl

VOOR

 

NA