plant shopping

Met de hulp van IAMGREEN ligt het creëren van jouw botanische paradijsje binnen handbereik. Ik moedig je aan om te gaan experimenteren met opstellingen van potten, planten en persoonlijke accessoires. Speel met hoogte en kies voor potten die onderling mooi matchen. Met dat beetje extra aandacht voeg je persoonlijkheid aan je interieur toe. Daarnaast geeft het spelen met planten je een instant dopamine shot! Kijk ter inspiratie eens op mooiwatplantendoen.nl en volg Mama Botanica om te leren hoe je planten onderhoudt.

Klinkt dit voor jou allemaal leuk en aardig, maar ben je niet gezegend met het talent om de juiste planten en potten te kiezen en te mixen en matchen? En kun jij je schaarse tijd wel beter besteden dan aan keuzestress in een overbevolkt tuincentrum? Laat mij het dan voor je doen en huur me in als plant shopper!

Met alle liefde kleed ik jouw huis of kantoor aan met groene vrienden. Zoals ik dat o.a. ook voor Robin en vele anderen heb gedaan. Stuur me een berichtje, dan bepalen we in overleg de stijl die jij voor ogen hebt en inventariseren we wat je eventueel zelf al aan potten, planten en andere accessoires in huis hebt. Voor een afgesproken bedrag vanaf 100 euro zorg ik dan dat jouw huis wordt verrijkt met botanische parels in originele potten en manden.